CYBERSECURITY

NDAA-compatibel 

Gegarandeerde gegevensbescherming en veiligheid

Onze wereld is meer met elkaar verbonden dan ooit.

Het mondiale economische landschap is complex, vooral omdat organisaties en hun activiteiten steeds meer met elkaar verbonden raken. Een belangrijk punt van zorg waarmee onze sector momenteel wordt geconfronteerd, is het reële en waargenomen gevaar van cyberbeveiliging, inclusief de potentieel ernstige gevolgen voor de beveiliging en monitoring..

In feite bevestigt Comelit haar voortdurende toewijding aan het respecteren van alle internationale overheids- en commerciële regelgeving. Concreet voldoet het volledige assortiment CCTV-producten van Comelit ook aan de vereisten van de National Defense Authorization Act (NDAA) van de Verenigde Staten.

Wat is de NDAA-wet?

De Il John S. McCain National Defense Authorization Act 2019 (NDAA) is een Amerikaanse wet die sind 2018 van kracht is.

Onder de vele bepalingen valt Sectie 899 op als een belangrijke bepaling die expliciet de aanschaf of het gebruik verbiedt van bepaalde telecommunicatiediensten, videobewakingsapparatuur en componenten die zijn vervaardigd door specifieke bedrijven, binnen federale agentschappen en hun contractanten.
Dit deel heeft tot doel de nationale veiligheid te versterken en bescherming te bieden tegen potentiële cyberdreigingen die kunnen ontstaan ​​door het gebruik van apparatuur of diensten die verband houden met buitenlandse entiteiten en die een risico vormen voor gevoelige gegevens..

Simpel gezegd betekent dit dat federale instanties geen camera’s kunnen gebruiken die zijn gemaakt door bedrijven op de zwarte lijst.
.

De rol van Comelit?

Dit is een kritieke kwestie die ons bij Comelit op geen enkele manier aangaat.
Wij zijn een Italiaans bedrijf, geen eigendom van de staat, met eigen servers in Europa en zonder interesse of verplichtingen om de gegevens die we verzamelen te delen.

We hebben ervoor gezorgd dat de National Defense Authorization Act (NDAA) wordt nageleefd door alleen componenten te gebruiken die zijn vervaardigd door goedgekeurde leveranciers. Het bedrijf houdt zich strikt aan de NDAA-normen als het gaat om de aanschaf en het gebruik van camerabewakingsapparatuur en zorgt ervoor dat zijn producten niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook voldoen aan de overheidsvoorschriften..

Klanten die Comelit camerabewakingsapparatuur kopen, kunnen er zeker van zijn dat deze voldoet aan de NDAA en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid.

 

Cybersecurity is voor ons een ethische verplichting.

Ontdek hoe wij jouw gegevens waarderen en beschermen

Download

Download onze informatie brochure over beveiliging

Download

Camera-bewaking

Ontdek ons CCTV assortiment

Ontdek

Download

Download onze informatie brochure over beveiliging

Download

Camera-bewaking

Ontdek ons CCTV assortiment

Ontdek