Een volledig assortiment aan diensten om je te ondersteunen in elke fase van je werk.

Comelit is de betrouwbare partner die je helpt groeien door je diensten aan te bieden om je werk te verbeteren. Dit omvat doorlopende trainingen, technische ondersteuning, projectadvies, logistieke ondersteuning en nog veel meer… Kies Comelit als jouw betrouwbare partner om altijd het maximale uit je dagelijkse werk te halen.

Volledige én gratis technische ondersteuning.

 

Iedereen is goed in verkopen, maar Comelit maakt het verschil binnen hun technische ondersteuning. Dat wil zeggen, het helpen van de installateur wanneer hij vragen heeft.
Marc de Haan
Korte wachttijden om met de binnendienst te spreken.
Remco Bruystens
Ik installeer deze producten al jaren, ik ben tevreden en zou nooit veranderen. De technische ondersteuning is behulpzaam, net als het verkoopnetwerk.
Robbie van Huil

Blijf jezelf ontwikkelen bij Comelit.

Ontwikkel nieuwe professionele vaardigheden om je dagelijkse werk te verbeteren. Met hulp van onze deskundige trainers bieden we een complete leerervaring waarin theorie en praktijk samenkomen. Ons doel is om je de kennis en vaardigheden te geven die je nodig hebt om met meer vertrouwen en deskundigheid de uitdagingen van je werk aan te gaan. Investeer in je professionele groei en kies ervoor om bij ons een training te volgen, zodat je je prestaties kunt verbeteren en je doelen kunt bereiken.

Training Academy

Ontdek onze nieuwe professionele trainingen. Theorie en praktijk komen samen in een opleidingsprogramma dat jouw taal spreekt en rekening houdt met jouw dagelijkse behoeften. Kies ervoor om in jezelf te investeren en wij bieden je een unieke ervaring volledig gewijd aan jou en jouw professionele ontwikkeling.

Schrijf je hier in voor een training

MyComelit: dé app die de professional ondersteunt.

MyComelit is dé app om toegang te krijgen tot een reeks voordelen speciaal ontworpen voor professionals. Met één enkele app heb je een tal van functies tot je beschikking. Dankzij MyComelit wordt jouw werk eenvoudiger en kun je sneller ingrijpen, waardoor de ervaring van je klant verbetert. Informatie over Comelit producten en diensten, catalogi, offertes, speciale promoties, installatiebeheer en nog veel meer… Download nu onze app om jouw virtuele assistent altijd binnen handbereik te hebben.

Ontdek MyComelit 

2 jaar garantie!

We geloven in de kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties van onze producten. Daarom bieden we standaard een garantie van 2 jaar op ons volledige assortiment en zelfs 5 jaar op onze Fire producten. We begrijpen dat het kiezen van een product een belangrijke beslissing kan zijn en daarom willen we je maximale zekerheid bieden. Onze garantie is onze concrete toewijding om onze producten te ondersteunen en zo maximale ondersteuning te bieden in geval van eventuele problemen. Door voor onze producten te kiezen, vertrouw je op een bedrijf dat zijn klanten ter harte neemt en zich inzet om betrouwbare oplossingen te bieden.