DEURINTERCOM
Medny: het “koperen huis” verwelkomt de Comelit ViP technologie in Moskou.

Het wooncomplex Medny, ontworpen door de internationaal gerenommeerde architect Sergey Skuratov, ligt in de wijk Yakimanka. Het is één van de meest prestigieuze gebieden in het historische centrum van Moskou. Drie onafhankelijke torens van verschillende hoogte vormen het hoogwaardige Medny-complex, ook wel het ‘koperen huis’ genoemd. Het architecturale werk dankt zijn naam aan de drie gevels die volledig bedekt zijn met koper: de bekleding creëert in feite een magisch lichtspel dat, wanneer de zon opkomt, het hele gebouw verlicht.

Het doel van de architect is duidelijk: moderne architectonische trends belichamen en een proces van verandering en vernieuwing van het stedelijke landschap op gang brengen, dat nu te lang bevroren is geweest. De interieurs weerspiegelen ook deze visie en bieden potentiële klanten drie ontwerpalternatieven: White Moon, de meest minimalistische; Easy, een herinterpretatie van de klassiekers in pasteltinten groen; Colorwater, verfijnde appartementen met een minimalistisch design en eenvoudige, lichte vormen.

Design en innovatie.

Design, moderniteit, stijl: dit zijn de 3 hoekstenen van het project dat leidde tot de keuze voor de video-deurintercom van Comelit. Een mooie prestatie voor de marktpositionering van het bedrijf dat wederom opvalt door zijn onnavolgbare kwaliteit en design en vooral door de uitstekende begeleiding van de installateur.

Design, moderniteit, stijl: de hoekstenen van het project dat leidde tot de keuze voor de video-deurintercom van Comelit. Het Ikall deurstation, met zijn strakke en boeiende lijnen, werd geïnstalleerd als entreepaneel. Het is een oplossing die, dankzij het gebruik van IP-technologie, een eenvoudige installatie mogelijk maakt en tegelijkertijd maximale uitbreidbaarheid garandeert. Bovendien zijn sommige appartementen uitgerust met de Mini monitoren, perfect geïntegreerd in de stijl van het interieur.