VIDEO-DEURINTERCOM
Het ontwerp en de technologie van Comelit in de Wildgarten in Wenen.

Gelegen aan de Rosenhügel, aan de voet van het Weense Woud, is de eerste woonwijk in Wenen gebouwd in een wilde tuin. Aan Comelit de taak om 1.100 woningen uit te rusten die worden gekenmerkt door een innovatief ontwerp.
Het project bestaat uit woongebouwen met meerdere verdiepingen, en de voltooiing ervan is gepland voor 2024. Men verwacht dat ongeveer 2.300 mensen zullen wonen in een wijk die zowel midden in de natuur als stedelijk is.

Het engagement van Comelit voor duurzame projecten.

Er zijn verschillende woonprojecten in ontwikkeling voor de Weense Wildgarten, die geleidelijk veranderen in een gemeenschapswijk waar ecologische en sociale duurzaamheid erg belangrijk is. In feite zijn alle werken erop gericht om 7 beloften waar te maken: een kleuterschool op het platteland, faciliteiten buiten, een leefgebied voor zeldzame dieren en planten, een bodem zonder pesticiden, hernieuwbare bouwmaterialen en schone energie, een buurtcentrum en intelligente mobiliteit.
Comelit Group, die altijd aandacht heeft besteed aan ecologische en sociale duurzaamheid, zal 202 Mini Handsfree video-deurintercoms met Simplebus2-technologie installeren.

Aan de buitenkant zullen de appartementen worden uitgerust met 24 Ultra modulaire deurstations, de nieuwste innovatie in het Comelit video-deurintercomassortiment, in de versie met drukknop en in de volledig digitale versie met digitale telefoonboekmodule en toetsenbord. Een deurstation dat dankzij de modulariteit zich kan aanpassen aan elke installatie- en esthetische eis.

0

huizen

0

video-deurintercom Mini Handsfree

0

modulair deurstation Ultra