VIDEO-DEURINTERCOM

Comelit slimme technologie naar Hong Kong.

Dankzij onze positionering op de markt in Hong Kong heeft Sino Land, één van de belangrijkste vastgoedbedrijven die actief zijn in China en Hong Kong, vertrouwd op onze professionaliteit en technologie om het slimme wooncomplex Grand Central in Kwun Tong uit te rusten. Een project ontwikkeld op basis van vier torens die bovenop een podium van twee niveaus liggen en waarover een park van 7.000 m2 zich uitstrekt.

Professionaliteit en design gemaakt in Italië.

“De basis van de keuze van de klant om op de technologie van Comelit te vertrouwen, is in de eerste plaats de positionering van Comelit als marktleider in Hong Kong. Ons bedrijf is sinds 2014 operationeel aanwezig op deze markt en onze technologie is al met succes geïnstalleerd in verschillende belangrijke wooncomplexen. Twee aspecten in het bijzonder gaven de voorkeur aan de Comelit-systemen: ten eerste waren alle gebruikersinterfaces geprogrammeerd voor gebruik in de drie officiële talen van Hong Kong (Engels, traditioneel Chinees en vereenvoudigd Chinees). Ten tweede kwam het bijzonder verfijnde Made in Italy-design als winnaar uit de bus.

Dit was mogelijk dankzij het complexe en nauwkeurige programmeerwerk van de technische staf van Comelit en de grote veelzijdigheid van de gebruikte producten.”

commentaar van Gianluca Ferretti – Algemeen directeur Comelit South East Asia

0

Torens

0

Appartementen

0

Deurstations

Een ambitieuze samenwerking.

Bij het project waren wereldberoemde professionals betrokken: de Franse architect Florent Nédélec, bekend om zijn toewijding aan het creëren van projecten die functionaliteit en aandacht voor detail combineren; de landschapsarchitect Adrian L. Norman, die, geïnspireerd door Central Park, een groot groen gebied ontwierp en erin slaagde een ontspannen omgeving te creëren, zelfs midden in een van de meest hectische stedelijke centra ter wereld. Tenslotte leverde Jean-Philippe Delhomme, een bekende schilder en illustrator die met de beste merken ter wereld heeft gewerkt, waaronder Tiffany & Co. en Louis Vuitton, zijn waardevolle bijdrage. Dankzij zijn werk werd Grand Central ontworpen met een sterke invloed van vitaliteit, zichtbaar in elk detail.

Onze technologie is succesvol geïnstalleerd!

Icona

1.999 appartementen uitgerust met de Icona video-deurintercom met touchscreen in ViP-technologie

3one6 Touch

Buiten is het complex uitgerust met 30 deurstations van het model 3one6 Touch, met een 8" HD touchscreen en een aanpasbare interface.

Icona

1.999 appartementen uitgerust met de Icona video-deurintercom met touchscreen in ViP-technologie

3one6 Touch

Buiten is het complex uitgerust met 30 deurstations van het model 3one6 Touch, met een 8" HD touchscreen en een aanpasbare interface.