NEDERLAND

Een veilige toekomst door Advance camerabewaking.

Comelit komt met een nieuw camerabewaking-platform: de Advance-serie. Beveiliging wordt verbeterd met DVA (deep-video-analyse), een geïntegreerde speaker en ultra starlight. Door het toepassen van deze nieuwe functies en technologieën wordt het voor criminelen steeds moeilijker om toe te slaan. En dat is nodig! Want hoe vaak hoor je op het nieuws dat er ergens is ingebroken of dat iemand lastig werd gevallen op straat? Cameratoezicht helpt bij het handhaven van veiligheid en de nieuwe Advance-serie van Comelit zorgt voor nog betrouwbaardere informatie. Zo worden misdrijven sneller opgelost en kunnen criminelen eerder worden opgespoord.

 

CCTV van Comelit

Bij Comelit hechten we veel waarde aan de veiligheid en beveiliging van onze klanten, en daarom hebben we de Advance serie ontwikkeld als onderdeel van onze uitgebreide camerabewakingsoplossingen. Deze serie is ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten op het gebied van beveiliging en biedt geavanceerde functies zoals HD-beeldkwaliteit en betrouwbare bewegingsdetectie. Onze toewijding aan innovatie heeft ons geholpen om een sterke reputatie op te bouwen in de beveiligingsindustrie. Leer meer over camerabewaking van Comelit op onze pagina over camerabewaking.

Als u meer wilt weten over onze Advance serie en andere camerabewakingsoplossingen, nodigen we u uit om een kijkje te nemen op onze officiële productpagina’s. (https://comelitgroup.nl/producten/camerabewaking/) en Comelit Group Pro (https://pro.comelitgroup.com/nl-nl/producten/camerabewaking/advance)

Slimme algoritmes door DVA technologie

De IP-camera’s van Comelit hebben een krachtig vermogen voor DVA. Deze technologie herkent personen, voertuigen en kentekenplaten. Stel dat er telkens dezelfde klant in een winkel langskomt die iets steelt. Dan herkent de camera diegene, omdat alle gezichten worden opgeslagen in een database. Met DVA kan een camera ook de omgeving onthouden, bijvoorbeeld in een museum. Wanneer er ineens een kunstwerk is verdwenen, gaat er meteen een alarm af. Op deze manier kunnen criminelen veel sneller en makkelijker getraceerd worden. Als er een vreemd voertuig op privéterrein rijdt, wordt er meteen een melding gemaakt door de camera’s. Dit geldt ook voor diefstal en vandalisme. Daardoor kunnen misdrijven in de toekomst veel sneller worden opgelost, of nog beter… worden voorkomen.

 

Nooit meer beelden kwijt door de Comelit Advance App

In deze gloednieuwe camera-serie is ook de bijbehorende Comelit Advance app flink verbeterd. Het kan gebeuren dat een camera uitvalt en dat dit niet meteen opgemerkt wordt. De meeste mensen kijken namelijk alleen op de camerabeelden als er daadwerkelijk iets gebeurt. Als voorbeeld: er wordt ingebroken, dan wil de eigenaar uiteraard weten wie de dader is. Achteraf blijkt dat de camera al een tijd daarvoor kapot is gegaan en zijn er geen videobeelden gemaakt van de inbraak. Dat is natuurlijk ontzettend zonde! Want een bewakingscamera moet ervoor zorgen dat veiligheid optimaal wordt gewaarborgd. De nieuwe technologie in onze gratis app zorgt ervoor dat er meteen een melding wordt gemaakt zodra een camera of harde schijf niet meer werkt. Hierdoor ben je nooit meer onnodig een beeldmateriaal kwijt.

download nu de cctv advance app van comelit op jouw android telefoon of iphone.

Meer weten over de Advance Camerabewaking?

De nieuwe Advance-serie gaat veel verder dan eenvoudige camerabewaking. Mensen, voertuigen en andere voorwerpen worden herkent. Valse alarmen door bijvoorbeeld dieren of kleine omgevingsfactoren worden sneller opgemerkt. Zo wordt criminaliteit bestreden zoals nooit eerder mogelijk was!

Comelit heeft als doel om overal optimale veiligheid te creëren door vooruitstrevende technologieën toe te passen in camerabewaking. Met deze nieuwe serie zijn privéterreinen beter beveiligd, wordt het criminelen nóg moeilijker gemaakt en kan iedereen veiliger en onbezorgder over straat.

Wil je meer leren over de producten binnen de Advance camerabewaking serie? Neem dan een kijkje op onze website voor professionals of klik hier voor de brochure.

Vragen? Neem contact op met één van onze collega’s via 078-651 12 01